marți, 11 iunie 2013

Când v-ați făcut ultima dată analizele medicale?

Analizele la domiciliu vă reduc drumurile la medicul de familie

Cred că sunteți de acord că este mult mai eficient să previi decât să tratezi. Iar recuperarea după o afecțiune neglijată sau cronicizată, durează cu atât mai mult cu cât boala a fost de durată mai lungă - acesta este un fapt cunoscut încă din antichitate.


Poate că v-aţi gândit vreodată că vă puteţi face analize medicale la domiciliu fără să vă deplasaţi la un laborator medical. În momentul de faţă există în București și în țară mai multe cabinete medicale care oferă această soluţie acasă: recoltarea de analize la domiciliul sau la locul de muncă. Dacă rezultatele glicemiei, examenului sumar de urină sau ale testului de sarcină pot fi comunicate pe loc, celelalte rezultate vor fi comunicate ulterior de către laboratorul de analize medicale. Avantajul atunci când apelați la astfel de servicii medicale la domiciliu este că odată cu rezultatele, puteți obține și opinia medicală a unui medic specialist care va veni tot acasă, în legătură cu acestea ți mai ales recomandările medicale - pentru că de fapt asta este ceea ce aveți nevoie să știți: Ce să fac?

Cine poate apela la consultatii medicale la domiciliu?

Principalii beneficiari ai serviciilor medicale la domiciliu sunt bătrâni, copii, bolnavi nedeplasabili sau disabilitați, dar practic oricine nu are timp de pierdut pe holuri în policlinici sau spitale, pentru că știm cu toții cât ne costă în materie de timp serviciile medicale gratuite. Astfel toți membrii familiei pot beneficia de consultaţii, tratament medical acasă şi cel mai important, de analize medicale la domiciliu. Am început să furnizăm aceste servicii în 2007, din dorinţa de a fi mai aproape de pacienți, de a-i ajuta să evite drumurile inutile de la un cabinet la altul, aşteptările la rânduri interminabile şi aşa mai departe, analizele medicale de laborator fiind recoltate astfel în confortul dorit, la ei acasă. Pentru că pentru un simplu set de analize, trebuie să facem cel puţin un drum la medicul de familie pentru a lua bilet de trimitere, apoi un alt drum la centrul de recoltare sau laborator, iar dacă e vorba despre mai mult decât teste de sânge, atunci drumurile se înmulţesc şi ele proporțional. Oferindu-i pacientului toate serviciile medicale acasă, acesta va evita pe cât posibil sistemul birocratic consumator de timp. Costul este echilibrat si adesea favorabil pacientului, dovadă fiind recomandările pe care le primim permanent din partea pacienților noștri.

Urmăriți blogul pentru a citi articolul care urmează:

Servicii medicale la domiciliu cu abonament medical personalizat



    Cu respect,
      Dr. Daniel Ganea
        Medic de familie, EcografieConsultatii medicale cardiologie la domiciliu
          http://FACEBOOK.com/ConsultatiiLaDomiciliu

          Niciun comentariu:

          Trimiteți un comentariu